Integritetspolicy för IT-jobb i Kalmar

Integritetspolicy för siten

Siten IT-jobb i Kalmar använder sig av kakor.

Enligt svensk lag ska besökare av en webbplats informeras i de fall s.k. kakor används. Kakor är små datafiler som sparas på din dator så att webbplatsen kan kommunicera med din enhet/dator på korrekt sätt.

Utöver det så använder vi trackingverktyg från Google för att kunna analysera hur webbplatsen används. Det betyder att webbplatsen sparar information om enheten/datorn du besöker sidorna med och om hur du använder sidorna. T.ex på företagssidan så skickar vi information om när du utför en filtrering på företag. Då sparar vi information om vad du sökte på eller vilka taggar du valde. Detta gör vi för att få en bättre bild av vad du som användare är intresserad av, så att vi kan fokusera på rätt förbättringar av webbplatsen. Vi sparar dock ingen information som kan knytas till dig som person.

_ga: Genererat id som skapas av och skickas till Google Analytics, sparas i upp till två år.

Om du inte godkänner cookies behöver du ändra inställningar för cookies i din webbläsare. Vanligtvis hittar du dessa inställningar under menyn för “val” eller ”preferenser” i din webbläsare. Vi initialiserar tracking-verktygen när du klickar på att du godkänner kakor. Att du godkänner kakor hjälper oss att vidareutveckla webbplatsen på bästa möjliga sätt.

Ändringar i policyn

Denna personuppgiftspolicy kan komma att uppdateras för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Den senaste uppdaterade versionen av integritetspolicyn hittar du alltid på denna sida.

Senast uppdaterad 2018-05-24